Commercieel Manager (Woningbouw) Utrecht – Noordoost

Vacature bij partner

Commercieel Manager (Woningbouw) Utrecht – Noordoost

Vanuit de regio Utrecht-Noordoost ben je medeverantwoordelijk voor het presenteren van de regio inclusief haar concepten en diensten, het onderhouden van relaties en het acquireren van nieuwe omzet voor BAM Wonen.

Wat ga je doen?

Altijd comfortabel wonen. Dat is onze belofte aan de Nederlandse woonconsument. Samen met onze opdrachtgevers (wooncorporaties, projectontwikkelaars, beleggers) en strategische partners maken we die belofte elke dag waar. Ons ijkpunt bij alles wat we doen, is de vraag of onze wereld erom vraagt. Om deze vraag te beantwoorden gaan we de dialoog aan. De dialoog met klanten, opdrachtgevers, strategische partners en met onze eigen mensen, maakt dat we leveren waar onze wereld om vraagt. Het waarmaken van onze merkbeloften vereist visie, een oog voor kansen, expertise, doorzettingsvermogen en daadkracht.

Herken jij je in die kwalificaties en kun je ook aantoonbaar maken dat je ze beheerst, dan zijn we mogelijk op zoek naar jou. BAM Wonen breidt haar positie de komende jaren doelgericht uit en is daarom op zoek naar versterking. Je komt te werken in de regio Utrecht-Noordoost als Commercieel Manager.

Een aantal zaken waarmee je concreet aan de slag gaat:

  • Acquireren (onder andere met behulp van onze concepten) bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Het beheersen van kennis over onze diverse concepten en diensten is hierbij een must;
  • Onderhouden en uitbreiden van het netwerk van opdrachtgevers, adviseurs en andere relevante personen en instellingen;
  • Managen van en inspelen op de verwachtingen van de klant en de woonconsument binnen de gestelde rendementsdoelstellingen;
  • Opstellen Stichtingskostenopzet voor opstal (kosten/baten analyse);
  • Het sluiten van overeenkomsten met klanten voor woningbouwprojecten.

 

Wat bieden wij?

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. BAM biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de Bouw cao.

Wie zoeken wij?

Je maakt de naam van BAM Wonen in het midden en oosten van ons land. Relaties onderhouden zit in je bloed en je hebt de bedrijfsdoelstellingen daarbij altijd in het vizier. Daarnaast ben je in staat om een brug te slaan tussen de belangen van de klant en de technische oplossingen die wij kunnen bieden binnen onze kaders. Commercie draait vaak ook om lokale contacten. Qua teambezetting is het de wens dat je woonachtig bent in de stedelijke regio Zwolle, Harderwijk, Amersfoort, Apeldoorn en Deventer.

Onze ambities reiken ver en je moet dus veel in huis hebben om mee te gaan én verder te reiken. Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in een technische of bedrijfskundige richting. Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring in de bouwsector en bent niet onbekend met woningbouw. Je hebt passie voor bouwen en wonen en bent in staat om je creativiteit bruikbaar te managen. Je bent daardoor zeer ervaren op het vlak van acquisitie en het opbouwen en onderhouden van relaties in deze (bouw)projectenomgeving. Het mooiste zou zijn als je in de hiervoor genoemde stedelijke regio al een netwerk hebt opgebouwd bij corporaties, ontwikkelaars, zorginstellingen en beleggers en dit meeneemt.

Wie zijn wij?

Betaalbaar en comfortabel wonen. Dat is waar onze wereld om vraagt. Vandaag en ook morgen. En dat is waar BAM Wonen voor staat. Wij hebben de blik op vooruit en het vermogen mee te bewegen met de continu veranderende woonconsument. Innovaties als de BAM Wooncollectie, Verkoopsupport, Dit is mijn Thuis en onze deelname aan De Stroomversnelling zijn hiervan het bewijs. Een combinatie van ijzersterke kwaliteiten op het gebied van product- en procesdenken en jarenlange ervaring in (grootschalige) ontwikkel-, bouw- en renovatietrajecten. Dat maakt ons tot de partner voor betaalbaar en comfortabel wonen voor onze opdrachtgevers.

Solliciteren

[contact-form-7 id=”977″ title=”Solliciteren”]
↓