Over ons

GoedinRecruitment® is gespecialiseerd in innovatieve recruitment oplossingen en heeft haar bestaansrecht verdiend met de reden waarom zij ooit is opgericht: Wij zijn ervan overtuigd dat zaken doen te maken heeft met de mens, persoonlijke aandacht, oprechte interesse in de medemens en op een integere manier zaken doen. Afspraak is afspraak is geen stokpaardje van GoedinRecruitment® en haar werknemers, maar een ongeschreven regel en inmiddels; referentie! Human Capital is voor haar geen commercieel containerbegrip maar een basisprincipe. Geen rocket science, maar zeker een specialisme waarvoor kennis, kunde, inzicht en ervaring nodig is.

We staan dicht bij de mens en dicht bij de organisaties waarmee we (samen-)werken. We zijn in al onze disciplines gefocust op de mens en geloven sterk in investering in Human Capital. De organisaties waarmee GoedinRecruitment® zaken doet, zijn gerenommeerde bedrijven die willen investeren in menselijk kapitaal (Human Capital) wetende dat dit leidt tot effectievere en betere bedrijfsresultaten en onderdeel is van goed werkgeverschap.

In de samenwerking met onze klanten zijn we persoonlijk, eerlijk doelgericht en vooruitstrevend. Hierbij geldt onze slogan: ….Talking about commitment!

Onze kernwaarden

Wij houden onze kernwaarden graag eenvoudig en duidelijk:

  • Integer werken met plezier
  • Prettig professioneel
  • Resultaatgericht op een menselijke manier
↓