• Gothia

Marcel Massing – Voormalig Algemeen Directeur Gothia BV

Marcel Massing – Voormalig Algemeen Directeur Gothia BV

Sell-Action Recruitment (GoedinRecruitment) vervulde voor mij een zeer belangrijke rol bij het opbouwen van Gothia BV in Nederland in 2010 en 2011. Vanuit het niets moest een nieuwe professionele financiële dienstverlener worden opgericht in Nederland. Het betrof een dochteronderneming van de Noorse Gothia Financial Group, actief in 8 Europese landen met een producten als Invoicing‚ Debt Collection en Invoice Purchasing.

Het was cruciaal dat enkele belangrijke posities (o.a. Head of Operations en een Senior Sales Manager) snel zouden worden ingevuld met de juiste nieuwe collega’s. Niet alleen was dit de verwachting van mijn Noorse opdrachtgever, maar ook van de achterliggende Private Equity investeerder. Binnen 10 weken na het aanvaarden van de opdracht was de nieuwe onderneming al operationeel. Dit was niet gelukt zonder het vinden van de juiste nieuwe collega’s.

Gedurende de jaren daarna zijn ook andere vacatures met hulp van Sell-Action Recruitment ingevuld, zoals die voor een Manager Finance en een Manager AFS (pre-incasso). Hieruit bleek dat de medewerkers van Sell-Action Recruitment toegang hadden tot een groot en kwalitatief hoogwaardig netwerk.

De samenwerking met Sell-Action Recruitment was intensief, professioneel en uitermate plezierig. Ik kan iedereen alleen maar aanbevelen om bij het zoeken naar Key Staff‚ contact op te nemen met een van haar medewerkers.

↓