Regio Inkoper Installatietechniek Zuid-West

Vacature bij partner

Regio Inkoper Installatietechniek Zuid-West

Wie zijn wij?

BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en voert gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit in ruim dertig landen. BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket.

In Nederland is de Inkoopafdeling verdeeld over drie teams: Inkoop BAM Bouw en Vastgoed, Inkoop BAM Infra en Inkoop BAM Groep Nederland. Inkoop BAM Groep Nederland focust op inkoopaangelegenheden die BAM Infra en BAM Bouw en Vastgoed overstijgen, zoals bouwplaats voorzieningen en alle niet-projectgerelateerde inkoop. De andere twee teams richten zich op de inkoop voor de onderliggende business units.

Bij BAM Bouw en Vastgoed hebben we een specialistenpool ingericht met daarin inkoop- en contractspecialisten. Zij richten zich met name op strategische tenders en op landelijke en regionale partners. De inkopers in de regio’s houden zich voornamelijk bezig met de tender- en realisatiefase.

Technisch beheer van gebouwen is de laatste jaren steeds complexer geworden. BAM Bouw en Techniek tilt klimaatbeheersing, brandbeveiliging, energiemanagement, en het ontwerp en onderhoud van installaties naar een hoger niveau. Het team Beheer en Onderhoud kenmerkt zich door de samenwerkingsgerichtheid en de collegiale sfeer.

Wat ga je doen?

Ben jij een inkoopprofessional op het gebied van installatietechniek en opereer jij graag als business partner in samenwerking met managementteams en versta jij jouw vak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze regio Zuid-West zoeken wij een Regio Inkoper Installatietechniek.

Tijdens een tenderfase en voorbereiding en uitvoering van een project is de Regio Inkoper verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces. Daar hoort onder andere kwaliteitsbewaking bij, het verzamelen van strategische informatie uit de markt en het bundelen van volumes. Tevens ben jij verantwoordelijk voor het bestellen van de project gerelateerde producten. De projectgrootte bedraagt in de regio’s maximaal 10 miljoen euro. BAM groeit op het gebied van Beheer en Onderhoud. Als Regio Inkoper heb je daarom veel met deze afdeling te maken.

Als Regio Inkoper ben je ook bezig met het opstellen van de inkoopplannen. Je vindt het interessant om scans te maken van de informatie die jij uit de markt hebt gehaald en je hebt een adviserende rol ten behoeve van de specifieke segmenten.

Als Regio Inkoper werk je samen met een inkoopspecialist. Jullie voorzien elkaar van de essentiële informatie die je ook weer deelt met de projectteams. Onderhandelen met de partners en leveranciers is ook een groot deel van functie. Samen met de projectleiding zoek je naar de juiste producten en diensten voor de verschillende projecten, binnen de beleidskaders van BAM Bouw en Vastgoed. Ook vind jij het een uitdaging om inkoop zo goed mogelijk neer te zetten binnen de organisatie. Dit doe je door bijvoorbeeld het geven van interne presentaties.

Wie zoeken wij?

  • Je beschikt over een HBO diploma Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek.
  • Je hebt werkervaring opgedaan in de installatietechniek, waarvan de laatste jaren jaar in een inkoopfunctie.
  • Bij voorkeur heb je NEVI 1 en 2 afgerond.
  • Je bent een tactische business partner voor het management.
  • Je hebt een gedegen netwerk in de regio’s Midden- en Zuid-Nederland.
  • Je hebt bij voorkeur werkervaring opgedaan in een projectorganisatie.
  • Je kunt binnen de organisatie op alle niveaus communiceren en bent commercieel ingesteld. Hierdoor kun je met overtuiging jouw inkoopadvies overtuigend verkopen.
  • Je bent een business partner pur sang, acteert pro-actief en begrijpt de business en haar (soms tegenstrijdige) belangen.
  • Je werkt resultaatgericht en bent in staat om volledig zelfstandig te functioneren en fungeert als sparringpartner van het management.

 
Wat bieden wij?

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. BAM biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de Bouw cao, waarmee je recht hebt op vijfentwintig vakantiedagen en vijftien atv-dagen per kalenderjaar.

Solliciteren

[contact-form-7 id=”977″ title=”Solliciteren”]
↓